Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

Szoftverfejlesztőket keresnek

VISION Recruitment hazai és nemzetközi ügyfelei számára keresünk szoftverfejlesztő, szoftvertesztelő és infrastruktúra szakértő munkatársakat, a junior szinttől egészen a senior szintekig.

Siemens szoftver fejlesztő mérnök

A Siemens PSE Kft. felsőfokú végzettséggel rendelkező, angolul beszélő munkatársakat keres i SW fejlesztő mérnök munkakörbe:

Siemens szoftver mérnök

A Siemens PSE Kft. felsőfokú végzettséggel rendelkező, németül beszélő munkatársakat keres szoftver mérnök munkakörbe.

Hírek Hírek

Megjelent a Qt Creator 2.4.0

Megjelent ma a Qt Creator 2.4.0-s kiadása. A változásokról a changelog, a kijavított hibákról pedig a bugtracker ad felvilágosítást. A 2.3.1-es kiadás óta mintegy 1300 commit született. Részletek a bejelentésben.

Több mint 10 milliárd Android Market letöltés

A Google Mobile Blog újabb Android mérföldkőről számolt be a minap. Az Android telefonok online piacteréről, az Android Market-ről eddig 10 milliárd alkalommal töltöttek le alkalmazásokat az androidos készülékekkel rendelkezők. Szép szám, de ha azt nézzük, hogy milyen ütemben nő ez a szám, az még szebb. A Google szerint jelenleg 1 milliárd app letöltés / hó a növekedés üteme.

A Google, hogy megünnepelje a számot, partnerségre lépett néhány Android-ra fejlesztővel. A partnerség eredményeképpen tegnaptól számítva 10 napon keresztül 10 centért érhető el néhány népszerű alkalmazás - mint például a Minecraft - az Android Market-ből.

A részletek itt olvashatók.

Novo7 - a világ első Android 4.0-s tabletje MIPS processzorral, 100 dollárért

Az Android 4.0-t futtató tablet elérhető Kínában, illetve megvásárolható online az Ainol Electronics-en keresztül. A következő hónapokban elérhetővé válik az Egyesült Államokban és más régiókban is a Leader International Inc., az OMG Electronics Ltd. és más cégek brandjei alatt.

Az új tablet 7 inches kapacitív kijelzővel érhető el, de hamarosna 8 és 9 inches változatban is felbukkan majd. Az összes verzióban megtalálható lesz a WiFi 802.11 b/g/n, az USB 2.0, a HDMI 1.3 és a microSD. A 3D grafikáról a Vivante GC860 GPU gondoskodik.

[ MIPS Technologies, Inc bejelentése | termék weboldal ]

Távolról felgyújthatják a hackerek a HP nyomtatókat?

Egy parancs, és eljön a tűzhalál: egy tegnap napvilágra került jelentés szerint rosszindulatú hackerek mostantól akár tűzvészt is okozhatnak egy nem kellően védett irodában.

A teljes cikk a Technet-en olvasható.

A Microsoft csúnyán leégett

Érthető, hogy a Google után a Microsoft is próbálja minél jobban lejáratni a Sirit, mert látják benne a potenciális veszélyt és tudják, hogy nekik ilyenük nincs.

A Microsoft Research igazgatója, Craig Mundie nyilatkozta le a Forbesnak nemrég, hogy a Siri szerintük egy remek marketing fogás és a Windows Phone 7-ben már több mint 1 éve van ilyen funkció, azaz a TelMe. Erre föl egy ausztrál arc letette a harci bumerángot és felvette videóra, ahogy pár alap dolgot megkérdez a Siritől és a TellMe-től egyszerre. Megdöbbentő égés az eredmény. A TellMe a "10 AM"-et "teen anal"-nak ismerte fel például, tehát még csak arról sincs szó, hogy emberünk teljesen valótlan kifejezésekkel próbálkozott. Íme a  videó!

581 - 585 / 585 tétel megjelenítése.
Tételek oldalanként 20
of 30

Naptár Naptár

vasárnap

23

2017.04.23.
H K Sze Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő