Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>alljoyn</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>alljoyn</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>alljoyn</em> cimkéjű tartalom.

Egységes szabvány készül az eszközök közötti kommunikációra

A Qualcomm abban a reményben adta át az AllJoyn protokollt a Linux Alapítványnak, hogy abból egy univerzális internetes szabvány fejlődhet ki, amely hasonló hatással lehet az ágazatra, mint évekkel ezelőtt a HTTP és a HTML.


Az AllSeen Szövetséghez eddig összesen 23 vállalat csatlakozott, melyek vállalták, hogy a Qualcomm által az AllJoyn nyílt forráskódú projekt keretében megosztott technikát fogják használni. A 23 cég között megtalálható a Haier, az LG, a Panasonic, a Sears Brand Management és a Sharp, továbbá a GigaOM információi alapján a Canary, a Cisco, a doubleTwist, a Fon, a Harman, a HTC, a Lifx, a Liteon, a Silicon Image, a Sproutling és a Velocity. A csatlakozó gyártók minősített termékei képesek lesznek egymással kommunikálni és emellett készülékirányítási lehetőségeket is kínálnak majd a felhasználók számára.

Az egyelőre még kérdéses, hogy az online protokoll végső neve AllJoyn vagy AllSeen lesz. A Qualcomm eredeti célja a projekt kapcsán az volt, hogy megszüntesse az eddigi protokollokat és felhasználói interfészeket, s feleslegessé tegye a hubok, illetve a szórakoztató elektronikai és a házautomatizálási alkalmazások használatát. Rob Chandhok, a Qulacomm illetékes vezetője kijelentette, hogy el akarják oszlatni az esetleges aggodalmakat és olyan hatást szeretnének elérni, mint amit a HTTP és a HTML is. Hiszen a HTTP és a HTML megjelenésekor sem az volt a fontos, hogy valaki Ethernetet, WiFi-t vagy más hálózatot használt, hanem az, hogy mindenki részt vehetett a World Wide Web felépítésében.

forrás:sg.hu

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>alljoyn</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő