Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>cisco</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>cisco</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>cisco</em> cimkéjű tartalom.

Egyesítené a hozzáférési hálózatokat a Cisco

A héten Londonban zajló Cisco Live! konferenciára időzítette a vállalat az egységes hozzáférési hálózatának bejelentését. Többé nem számít, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton csatlakozik egy kliens, ugyanolyan szabályok vonatkoznak rá és az IT-részleg egy felügyeleti konzolon látja minden készülékét.

Nagy sávszélességük és rugalmasságuk miatt még hosszú ideig nem fognak elűnni a vezetékes hálózatok. Emellett azonban egyre jobban terjednek a vezeték nélküli hálózatok, amelyek főképp az utóbbi pár évben kaptak szárnyra, miután az okostelefonok és a tabletek betörtek a cégek hétköznapjaiba – leginkább a dolgozók ottonról hozott eszközei által.

Az informatikai részlegek számára a két hálózat párhuzamos üzemeltetése nagy kihívást jelent a Cisco szerint, mivel teljesen másképp épülnek fel, más elgondolások mentén működnek, a csatlakozó kliensek is egész mások, amelyekre eltérő szabályrendszereket kell érvényesíteni. A hálózati piac vezetője most elérkezettnek látta az időt, hogy egyesítse a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokat, a törekvés első két, kézzelfogható eredménye a Catalyst 3850 switch, illetve az 5760 vezeték nélküli kontroller, amelyeket a Londonban a héten zajló Cisco Live! Konferencián jelentett be a cég.

Mindegy, hogy vezetékkel vagy nélküle

A Catalyst 3850 0 vállalat első olyan hozzáférési switche (access switch), amely vezeték nélküli kontroller funkcionalitzással is rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vezetékes hálózati végpontok mellett vezeték nélküli hozzáférési pontok (access point, AP) is csatlakoztathatók hozzá, egy eszközhöz legfeljebb 20 darab, ami 1000 párhuzamos Wi-Fi felhasználó kiszolgálását teszi lehetővé. Az eszköz szíve egy vadonatúj fejlesztésű, 1,4 milliárd tranzisztorból álló Unified Access Data Plane ASIC, ebből a 3850-be kettő került, ami 40 Gbps sávszélességet jelent.

a cikk a hwsw.hu-n jelent meg.

Megjelentek a Cisco új switch-moduljai

Frissítette a Catalyst és Nexus sorozatú kapcsolókhoz elérhető modulokat a Cisco, hamarosan vásárolható lesz a 40 illetve 100 gigabites átviteli kapacitást biztosító modul is. Szoftveres újdonságok is érkeztek, könnyebben kezelhető virtuális hálózatok és Python-kompatibilitás is lesz.

A cikk a hwsw.hu-n jelent meg.

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>cisco</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő