Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>ineternet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>ineternet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>ineternet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Windows 8 / IE 10 0day exploit

A VUPEN Security vezetője, Chaouki Bekrar a Twitteren bejelentette, hogy cégének sikerült különböző 0day-ek kombinálásával a Windows 8 / IE 10 összes új exploit mitigációs megoldásait kijátszania:

A Microsoft egyik szóvivője jelezte, hogy olvasták a Twitter üzeneteket, de egyelőre részleteket nem osztottak meg velük. Továbbra is bátorítják a biztonsági szakembereket arra, hogy vegyenek részt a Microsoft Koordinált Sebezhetőség-közlési programjában (Microsoft Coordinated Vulnerability Disclosure program) annak érdekében, hogy segítsenek a vállalatnak az ügyfelek biztonságának biztosításában.

A részletek itt és itt.

forrás: hup.hu

Novembertől nem támogatja az Internet Explorer 8-at a Google

Novemberben befejezi az Internet Explorer 8 támogatását a Google, olvasható a vállalat pénteki blogbejegyzésében. Aki 2012. november 15-ét követően IE8 alól látogatja meg a Google Appset, egy figyelmeztető üzenetet kap, hogy ideje más böngészőre váltani. A változás a Gmail, a Calendar és a Docs felhasználóit is érintheti.

A Google hivatalosan kommunikált politikája szerint minden böngészőből csak két utolsó verziót támogatja. Mivel október 26-án hivatalosan is elrajtol a Windows 8, benne az Internet Explorer 10-zel, ettől fogva csak az IE10-et és az IE9-et támogatja hivatalosan a Google. Az IE6 és az IE7 támogatását már korábban beszüntette a cég.

"Ahogy azt tavaly már bejelentettük, támogatjuk a Chrome legújabb verzióját (amely automatikusan frissül, amennyiben új verzió elérhető), valamint a Firefox, az Internet Explorer és a Safari legfrissebb és eggyel korábbi kiadását. Amint ezen böngészők valamelyikéből új verzió érkezik, azt elkezdjük támogatni és beszüntetjük a támogatást a harmadik legrégebbi verzióhoz" - olvasható a Google Apps blogban. "Az Internet Explorer 10 2012. október 26-án jelenik meg, ezért nem sokkal később, 2012. november15-én beszüntetjük az Internet Explorer 8 támogatását. E dátum után a Google Appset Internet Explorer 8 alól elérő felhasználók figyelmezető üzenetet kapnak, hogy frissítsék böngészőjüket."

a cikk a hwsw-n jelent meg.

A StatCounter adatai szerint a Google Chrome első ízben nyomta le az Internet Explorer-t

Decembert írtuk, amikor a pár éve a semmiből jött Google Chrome lenyomta a Mozilla Firefox-ot. A StatCounter adatai szerint világviszonylatban tekintve a Google Chrome már az Internet Explorer-t is átlépte. Igaz, hogy csak egy napra, de ez mindenképpen mérföldkőnek tekinthető a Google webböngészőjének életében.

A StatCounter bejelentése itt olvasható.

Tortával búcsúztatta a Microsoft az IE6-ot

A Microsoft emelkedett hangulatban siratta el az Internet Explorer 6-ot: a böngésző piaci részesedése egy százalék alá esett Amerikában. A cég munkatársainak jókedvét tovább javíthatta, hogy a nagy rivális Google kínos marketingbotránnyal blamálta magát.

 

a cikk a computerworld.hu-n olvasható.

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>ineternet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő