Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>internet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>internet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>internet explorer</em> cimkéjű tartalom.

A Firefox lett a győztes a Tom's Hardware friss monstre tesztjén

A Tom's Hardware fogta a nemrég kiadott Firefox 22-t és a Chrome 27, az IE10, az Opera 12, valamint az Opera Next társaságában megizzasztotta a Web Browser Grand Prix XVI keretében. Számtalan tesztet futtattak. A korábbi nagydíjon a Chrome lett a győztes (meg előtte jó párszor), de ezúttal a Firefox kerekedett felül.

A teszt eredményei itt olvashatók.

Apache: nem szabványos az IE10 "ne kövess" funkciója

Alapértelmezésben ki kell kapcsolni a Do Not Track ("ne kövess") funkciót - állítja az Apache webkiszolgáló fejlesztői csapata. A szavakat tettekkel is támogatják, a kiszolgáló új verziója felülbírálja az Internet Explorer 10 alapértelmezetten bekapcsolt funkcióját, mivel szerintük az nem a felhasználó valós igényét fejezi ki.

Nem tartja tiszteletben az Internet Explorer 10-ben alapértelmezett módon bekapcsolt Do Not Track ("ne kövess") funkciót az Apache webkiszolgáló legújabb verziója - derült ki múlt hét végén. A módosítások szerint ugyanis a kiszolgáló megkülönbözteti a redmondi böngésző által küldött DNT-fejlécet a többi böngészőtől, az IE10 esetében pedig szándékosan nem tartja tiszteletben a beállítást.

Szabványos-e?

A módosítást beküldő Roy Fielding, a DNT szabvány egyik megalkotója szerint erre a drasztikus lépésre azért van szükség, mert a Microsoft egyszerűen nem tartja be a szabványt azzal, hogy a funkciót alapértelmezésben bekapcsolva hagyja. Bár a felhasználó számára opció a DNT lekapcsolása és a követés visszaállítása, ezt várhatóan a felhasználók elsöprő többsége nem fogja elvégezni. Fielding szerint ez visszaélés a Microsoft részéről, így az Apache-nak kötelessége szankcionálni a böngészőt.

a cikk a hwsw.hu-n jelent meg.

Megadóztatják az Internet Explorer 7 használókat

Egy ausztrál webshop drágábban adja a termékeit az IE7-et használóknak.

6,8 százalékos „különadót" vet ki a Kogan nevezetű ausztrál elektronikai webáruház azokra, akik a vásárlást Internet Explorer 7 alól végzik. Ezt azzal magyarázzák, hogy a modern weben nincs helye egy ilyen régi böngészőnek, már csak azért sem, mert rengeteg plusz fejlesztési időt igényel, hogy adott weboldalt - főleg ha egy olyan komplex megoldásról van szó, mint a Kogan - normálisan megjeleníthetővé tegyenek a Microsoft, fejlesztői körökben közutálatnak örvendő böngészőjén is.

A teljes cikk a technet.hu-n jelent meg.

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>internet explorer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő