Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>JavaScript</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>JavaScript</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>JavaScript</em> cimkéjű tartalom.

mloc.js - millió sornyi JS profiknak Budapesten

A három, nagy magyar startup a Prezi, LogMeIn és a Ustream gyakran együttműködik, igyekeznek formálni a hazai technológiai vállalkozói kontextust, vonzóvá tenni a munkát, a szakmaiságot a hazai közegben. Ennek egyik eredménye a februári három napos, nemzetközi JavaScript konferencia.

Az mloc.js egy szigorúan vett fejlesztői konferencia és workshop, ahol a fő vezérgondolat az, hogy hogyan lehet jól JavaScript alapon böngészőben is futó nagy, komplex alkalmazásokat készíteni. Az ügy egy nagyon aktuális és izgalmas téma, a fejlesztői közösségekben a hardcore figurák jelentős részét egyre inkább foglalkoztatja a JavaScript a weboldalak finomhangolásán túl is. A konferencia célja, hogy választ adjon arra, hogyan skálázható ez a technológia, s milyen akadályokon kell átbucskáznia annak, aki ahogyan a név is utal rá: “millió soros kódot” szeretne írni JavaScriptben.

Nemzetközi JS konferencia Budapesten

Halácsy Péter, a Prezi technológiai vezetője és egyben a konferencia főszervezője, a HWSW-nek a rendezvény előzményeiről azt mondta, hogy a Prezit gyakran kérik, hogy valamilyen módon támogasson itthoni konferenciákat, eseményeket, de egy korábbi kellemetlen élmény óta Halácsy ragaszkodik ahhoz, hogy ezek a szakmai diskurzosok angol nyelven folyjanak. A cél az mloc.js életre hívásakor az volt, hogy egy jó minőségű, mély szakmai tartalmat magában foglaló webes témájú, angol nyelvű, tehát a nemzetközi közönség számára is nyitott konferencia jöjjön létre Budapesten

a cikk a hwsw.hu-n jelent meg.

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>JavaScript</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

csütörtök

19

2019.09.19.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő