Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>majdnemoperációsrendszer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>majdnemoperációsrendszer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>majdnemoperációsrendszer</em> cimkéjű tartalom.

Windows-frissítés miatt veszített a kosárlabdacsapat

Aligha fogják imába foglalni a Windows nevét egy német kosárlabdaklubnál.

A Finke Baskets Paderborn a bennmaradásért küzdött a német másodosztályú kosárlabda-bajnokságban (Pro A) és egy különleges helyzet miatt kiesett. A paderborniak a Niners Chemnitz csapatát fogadták hazai pályán. A helyzet egyszerű volt: ha nyernek, akkor nagy valószínűséggel megmenekülnek a kieséstől. A Windows azonban felülírta az elképzeléseket.

A mérkőzésnek 19 óra 30 perckor kellett volna kezdődnie, azonban az eredményjelző nem működött, így a meccs csak 25 perces csúszással kezdődött el. A probléma csak az, hogy a liga szabályzata alapján legfeljebb 15 perces késés elfogadható. A mérkőzést ugyan lejátszották, a Paderborn nyert is 69:62-re, de a liga közölte, hogy 20:0-s eredménnyel a Chemnitz kapja a 2 pontot és plusz még egy büntetőponttal is sújtották a paderborni csapatot. Mindez azt jelenti, hogy a klub szinte biztosan kiesett a harmadosztályba.

A Finke Baskets Paderborn a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott bejegyzésben azt írta, hogy a csúszás a Windows frissítése miatt következett be. Egy felhasználói hozzászólás alapján az eredményjelző vezérlését végző laptop röviddel a játék kezdete előtt lekapcsolt, majd miután újraindították, frissíteni kezdte a Windows operációs rendszert, a folyamat viszont elhúzódott.

A paderborniak azt állították, hogy létezett tartalékrendszer. Patrick Seidel ügyvezető kijelentette, hogy azért vártak és nem üzemelték be a kézi eredményjelzőt, mert egy Windows-frissítés általában csak 2-3 percig tart, de ezúttal tévedtek. A liga vezetői arra hivatkoztak, hogy a tartalékrendszer nem üzemelt a mérkőzés kezdetekor.

Az utolsó mérkőzést a paderborniak a Cuxhaven BasCats ellen vívják hazai pályán. A Cuxhaven közvetlen vetélytársuk volt a kiesés elleni harcban. Amennyiben az élet nem szólt volna közbe, akkor ez a meccs dönthetett volna arról, hogy melyik csapat esik ki. A 3 pont mínusz miatt viszont gyakorlatilag tét nélküli lett a derbi. A Finke Baskets Paderborn ugyan fellebbezett a döntés ellen, de a klubnak nem sok esélye van a sikerre.

forrás: sg.hu

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>majdnemoperációsrendszer</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő