Fontos linkek Fontos linkek

  • WEB mail
  • Telefonkönyv
  • PTE
  • PMMK
  • ETR

Állásajánlatok Állásajánlatok

A <em>star trek</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

A <em>star trek</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Hírek Hírek

A <em>star trek</em> cimkéjű tartalom.

Meghalt Leonard Nimoy

83 éves korában meghalt Leonard Nimoy színész és rendező, akit az egész világ Mr. Spockként ismert meg az eredeti Star Trek-sorozatból. Már régóta beteg volt, még januárban vallotta be, hogy krónikus obstruktív légúti betegségben (COPD) szenved, állítása szerint azért, mert korábban dohányzott. Már harminc éve leszokott.

Nimoy egy életre Mr. Spock maradt, a félig ember, félig vulkáni tagja az eredeti Enterprise legénységének, de a munkája nem merült ki a színészetben. Két Star Trek-filmet is rendezett, de ő dirigálta a Három férfi és egy bébit is. A hatvanas években kiadott egy albumot különböző feldolgozásokkal, Emmy-re jelölték egy 1982-es tévéfilmért, ő adta a hangját a Civilization nevű játéksorozat negyedik részéhez, vendégszerepelt a Rejtély és az Agymenők című tévésorozatokban, megjelentetett egy verseskötetet, de közben egy pillanatig sem tagadta le azt a hatást, amit Mr. Spockként tett a világ popkultúrájára.

Live long and prosper, azaz élj soká és légy sikeres. Ez volt Spock szállóigéje, és ez szerepelt az utolsó tweetben, amit Nimoy feltehetőleg a kórházból küldött ezen a héten.

RIP Mr. Spock.

10 millió dollárt kap, aki kifejleszti a Star Trek Tricorderét

A Qualcomm vezérigazgatója, Paul Jacobs a Las Vegas-i CES elektronikai kiállításon tartott előadásán jelentette be, hogy cége 10 milliós X-díjat ír ki azoknak a fejlesztő csapatoknak, amelyek képesek egy olyan egészségügyi diagnosztizáló eszközt kifejleszteni, amely a Star Trek filmekből megismert Tricorderre hasonlít.

A cikk itt olvasható.

Oktatási hírek Oktatási hírek

A <em>star trek</em> cimkéjű tartalom.

Nincs eredmény.

Naptár Naptár

szombat

21

2019.09.21.
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ezen a napon nincsenek események.
Idő Cím Típus  
Ezen a napon nincsenek események.
0 tétel megjelenítése.

Cimkefelhő Cimkefelhő